Anlık Bildirim

Mafia 1’in remake versiyonunun çıkış tarihi açıklandı

Mafia II ve Mafia III'ün yeni versiyonları çıktı. Mafia I'in baştan aşağıya yeniden tasarlanan Mafia I: Definitive Edition ise 28 Ağustos'ta çıkacak. Mafia I:Definitive Edition'ın videosu haberimizde.

Mafia 1’in remake versiyonunun çıkış tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Bir dönemin en popüler oyun serilerinden Mafia serisi yenileniyor. Mafia II ve Mafia III oyunlarının güncellenen versiyonları yayınlandı. Mafia I ise baştan aşağıya yeniden tasarlanıyor.

Mafia II: Definitive Edition

Mafia II’nin 4K çözünürlüğünde remastered versiyonu olarak tanımlayabileceğimiz Mafia II: Definitive Edition, PC, PS4 ve Xbox One platformlarında çıkışını gerçekleştirdi. Orijinal oyundaki mekanikler korunuyor, yalnızca görsel iyileştirmeler içeriyor. 19 Mayıs'a kadar Mafia II'nin Definitive Edition olmayan versiyonunu alanların kütüphanesine Mafia II: Definitive Edition versiyonu hediye olarak eklendi.

Mafia III: Definitive Edition

Mafia III: Definitive Edition sürümü PC, PS4 ve Xbox One için mağazalardaki yerini aldı. Bu oyunda teknik olarak bir geliştirme bulunmuyor. Mafia III: Definitive Edition ana oyun ile tüm DLC’leri tek pakette topluyor. Mafia III sahipleri bu pakete ücretsiz olarak erişebilecek.

Sıfırdan geliştirilen Mafia I: Definitive Edition

Mafia I: Definitive Edition ise sonraki iki oyundan farklı olarak baştan aşağıya yeniden tasarlandı. Mafia III’te kullanılan oyun motoru üzerine inşa edilen Mafia I: Definitive Edition, 4K çözünürlüğünde dokular, gelişmiş oyun mekanikleri ve yeni kontrol şeması ile gelecek. Mafia I: Definitive Edition’dan ekran görüntüleri ve kısa bir video yayınlandı. 28 Ağustos tarihinde çıkış yapacak.

Mafia I: Definitive Edition'ın ekran görüntülerini aşağıdaki galeriden görüntüleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15890 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mafia definitive edition, mafia 1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim