Anlık Bildirim

Mad Catz yeni bir oyuncu faresi duyurdu

Bir dönem iflasın eşiğinde dönen Mad Catz firması aşina olduğumuz tasarımlarıyla yeniden pazara çıktı. Ödüllü Mad Catz R.A.T. 8+ ADV oyuncu faresi yakın zamanda satışa çıkacak.

Mad Catz yeni bir oyuncu faresi duyurdu Tam Boyutta Gör

İlginç fare tasarımları ile oyuncuların gözdesi olan Mad Catz bu hafta yine çizgisinden ödün vermeyen yeni bir ürün duyurdu. Mad Catz R.A.T. 8+ ADV oyuncu faresi performansa odaklanıyor.

Mad Catz R.A.T. 8+ ADV özellikleri

Mad Catz R.A.T. 8+ ADV yılın başlarında Red Dot tasarım ödülüne de layık görülmüştü. Pixart PMW 3389 PRO optik sensörüne sahip olan fare 20000 DPI hassasiyetine çıkabiliyor. Saniyede 400 inç hareket edebilen fare 50G hızlanma değerine sahip.

Dayanıklılık odaklı fare tuşları 60 milyon basış ömrüne sahip. Tuşlar konfigüre edilebilirken sensör hassasiyeti de ayarlanabiliyor. Makro komutların saniyeler içerisinde programlanabilir tuşlara atanabildiği ifade ediliyor.

119mm x 88mm x 39mm boyutlara sahip olan farenin dış parçaları modüler ve elinizin yapısına göre ayarlanabiliyor. Ayrıca avuç içi için iki tane de değiştirilebilir parça eklenmiş. Alt kısımda ağırlığını ayarlamak için boşluk da mevcut. Mad Catz R.A.T. 8+ ADV oyuncu faresi önümüzdeki haftalarda piyasada olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim