Anlık Bildirim

M2 işlemcili 13 inçlik MacBook Pro tanıtıldı: işte özellikleri ve fiyatı

Apple, yeni WWDC etkinliğinde MacBook Air ile beraber yeni MacBook Pro'yu da tanıttı. Yani MacBook Pro, önceki nesile benzer bir tasarım ile geliyor ancak ciddi performans artışı sunuyor.

M2 işlemcili MacBook Pro tanıtıldı Tam Boyutta Gör

WWDC geliştirici etkinliğinde yeni nesil MacBook Air'i tanıtan Apple, 13 inçlik MacBook Pro'yu da güncelleyerek bizleri şaşırttı. Yeni MacBook Pro, önceki nesile göre yüksek performans artışı sunuyor.

M2 işlemcili MacBook Pro özellikleri ve fiyatı

Yeni nesil MacBook Pro, önceki nesille aynı bir tasarım sunuyor. 13 inçlik ekran, yeni MacBook Air'ın aksine çentik sunmuyor. MacBook Pro 13, Air'ın aksine aktif bir soğutma sistemi sunuyor ve bu nedenle çok daha yüksek performans sunabiliyor. MacBook Pro 13 de aynı şekilde 24 GB'a kadar RAM ve 2TB'a kadar SSD depolama desteğisunuyor. Eski tasarımı koruyan MacBook Pro 13, 16 inçlik MacBook Pro'dan çıkarılan TouchBar'ı hala barındırıyor. Batarya konusunda 13 inç MacBook Pro, 20 saatlik video oynama rekorunu koruyor. 

Yeni MacBook Pro, eskisinin yerine geçiyor ve 1299 dolarlık fiyat ile çıkış yapacak. Ancak öğrenciler için bu fiyat 1199 dolar olacak. Apple, yeni MacBook Pro'nun tanıtımı ile M1 işlemcili MacBook Air'ı satmaya devam edeceğini de belirtti.

M2 işlemcili MacBook Pro tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim