Anlık Bildirim

Logitech Pro X Wireless oyuncu kulaklığı satışa çıkıyor

Logitech Pro X Wireless oyuncu kulaklığı 2.4GHz Lightspeed bağlantı teknolojisi ile gecikmeleri en aza indiriyor. Logitech Pro X Wireless özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Logitech Pro X Wireless oyuncu kulaklığı satışa çıkıyor

Logitech’in oyunculara yönelik önemli özelliklerle donattığı Pro X kablolu kulaklığı bu yıl kablosuz versiyonuyla yeniden satışa çıkıyor. Logitech Pro X Wireless kablosuz kulaklığı çok hızlı.

Logitech Pro X Wireless özellikleri ve fiyatı

Logitech Pro X Wireless kablosuz kulaklık modeli firmanın 2.4GHz Lightspeed bağlantı teknolojisini kullanıyor. Bu teknoloji bugüne kadar klavye ve farelerde kullanılıyordu. Gecikmeyi azaltan Lightspeed ilk kez kulaklık sınıfına geldi.

Soren "Bjergsen" Berg gibi eSpor oyuncularıyla geliştirilen kulaklık modeli 50mm sürücülerle güçlendirilmiş ve en iyi ses için optimize edilmiş. DTS:X 7.1 sanal surround ses uygulama içerisinden aktif edilebiliyor.

Kulaklık parçaları ve kafa bandı maksimum konfor düşünülerek hazırlanmış. Alüminyum ve çelik karışımı iskelet de oldukça hafif. Batarya 20 saate yakın kullanım ömrü sunuyor. Blue VO!CE teknolojisi de çıkarılabilir mikrofonun daha berrak sesler algılamasını sağlıyor. Logitech Pro X Wireless kablosuz kulaklık modeli 200$ fiyat etiketi ile satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim