Anlık Bildirim

Lidar sensörü, iPhone 13 serisinde de Pro modellere özel olacak gibi görünüyor

Yeni bir iddiaya göre, iPhone Pro modellerde bulunan Lidar sensörünün yeni çıkacak olan iPhone 13 serisindeki tüm modelleri kapsamıyacağı söyleniyor. Yapılan sızıntının ayrıntıları haberimizde...

Lidar sensörü, iPhone 13 serisinde de Pro modellerde olabilir Tam Boyutta Gör

Bir sonraki iPhone serisinin tamamının Lidar sensörüne sahip olacağı yönündeki raporlara rağmen, yeni bir iddiayla beraber bu donanımın tekrardan Pro modellere özel kalacağı vurgulanıyor. Apple analisti ve iOS geliştiricisi Dylan tarafından ortaya atılan iddia da, fazla ayrıntıya yer verilmeden içeriğin bu yönde olacağını Twitter hesabı üzerinden dile getirdi.

Yeni iPhone Pro modellerinde Lidar sensörü, nesneleri veya çevreyi tarayabildikleri için Apple AR’da daha kullanışlı hale gelmesi bekleniyor. Eğer bu yönde herhangi bir geliştirme olursa, otomatik odaklamada daha hızlı hale gelen kameralar görebiliriz.

Dylan, önceki tahminlerinde de yanılmadı

Henüz başka hiçbir kaynak, Lidar sensörünün tüm iPhone modellerine gelmeyeceği konusunda bir iddia da bulunmamıştı. Fakat Dylan, öncesinde M1 işlemcinin iPad Pro’ya geleceğini de doğru bir tahmin ile bildirmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim