Anlık Bildirim

LG Velvet, Avrupa'ya geliyor

Güney Koreli teknoloji devi LG'nin geçtiğimiz haftalarda tanıttığı yeni akıllı telefon modeli LG Velvet, Avrupa'da piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Cihaz, şirketin İtalya sitesinde listelendi bile.

LG Velvet, Avrupa'ya geliyor Tam Boyutta Gör

Bu ayın başlarında Güney Kore'de tanıtılan LG Velvet şimdi Avrupa ülkelerinde boy göstermeye hazırlanıyor. Şirketin yeni tasarım anlayışını simgeleyen cihaz LG İtalya sitesinde listelendi bile.

Avrupa fiyatlandırması henüz belirsiz

LG Velvet, "doğadan ilham alan" sloganıyla birlikte şirketin yeni tasarım dilini ortaya koyan bir cihaz olarak tanımlanıyor. Su damlası çentikli FHD+ çözünürlüğe sahip bir ekranla gelen akıllı telefon 6.8 inçlik devasa bir OLED ekrana da sahip. 48MP ana, 8MP ultra geniş açı ve 5MP derinlik sensörü barındıran üçlü arka kamera kurulumuna sahip olan LG Velvet'in, 16MP çözünürlüklü bir ön kamera ile geldiğini de belirtelim.

LG Velvet, Avrupa'ya geliyor Tam Boyutta Gör

Snapdragon 765G yongaseti, 8GB RAM ve 128GB genişletilebilir depolama alanı sunan LG Velvet, 25W kablolu ve 9W kablosuz şarjı destekleyen 4.300 mAh kapasiteli bir pile de sahip. Telefon ayrıca IP68 ve MIL-STD-810G dayanıklılık sertifikaları ile geliyor. LG'nin ayrıca Çift Ekran ve stylus aksesuarlarını da satışa sunduğu cihazın Avrupa'da hangi fiyat etiketiyle raflara çıkacağı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim