Anlık Bildirim

LG V60 ThinQ akıllı telefon modelinin render görüntüsü sızdı

Güney Koreli teknoloji üreticisi LG'nin iptal edilen Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtmayı planladığı LG V60 ThinQ akıllı telefon modelinin render görüntüleri ortaya çıktı.

LG V60 ThinQ akıllı telefon modelinin render görüntüsü sızdı

Akıllı telefon üreticisi LG'nin yaklaşan amiral gemisi modeli LG V60 ThinQ ile ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Cihaz, iptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020'de tanıtılacaktı ancak Koronavirüs salgını cihazın tanıtım tarihinin de muallakta olmasına yol açtı.

24 Şubat'ta tanıtılabilir

Güvenilir kaynaklardan AndroidHeadlines'ın sızdırdığı görsele göre konuşursak, LG V50 ThinQ'nun halefi olacak LG V60 ThinQ'nun tasarımı önceki modelden çok farklı görünmüyor. Akıllı telefonun ön paneli ince çerçevelere ve birçok kişi tarafından modası geçmiş olarak değerlendirilebilen bir çentiğe sahip. Ancak bu çentiğin LG V50 ThinQ modelinde olan çentikten daha küçük olduğunu söylemek mümkün.

LG V60 ThinQ akıllı telefon modelinin render görüntüsü sızdı Tam Boyutta Gör

Görselde cihazın çerçevelerinin altın renginde olduğu görülüyor. Telefonun sol tarafında ses açma kapama düğmelerine ek olarak Google asistan düğmesinin yer aldığı ve açma kapama düğmesinin ise cihazın sağ tarafında yer aldığı belirtilmiş. Son sızıntılara göre de cihazın 5.000 mAh kapasiteli bir pil ile gelmesi bekleniyor. 5G destekli Snapdragon 865 yonga seti, 8GB RAM ve 128GB depolama alanı ise LG V60 ThinQ modelinin diğer özellikleri arasında. Telefonun ekranındaki ipucuna bakılacak olursa, cihazın 24 Şubat tarihinde tanıtılması kuvvetle muhtemel görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim