Anlık Bildirim

LG televizyonlar şimdi Google Stadia destekli

LG webOS işletim sistemli akıllı televizyonlar GeForce Now beta erişiminden sonra Google Stadia bulut oyun altyapısına da kavuşuyor. Böylece bir oyun merkezi haline geliyor.

Google Stadia Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz haftalarda GeForce Now desteğini akıllı televizyonlarına getirerek oyuncuların beğenisini kazanan LG sürprizlerine devam ediyor. Şimdi de Google Stadia desteğini sunarak televizyonlarda sınırsız oyun tecrübesinin önünü açıyor. 

LG televizyonlarda Google Stadia

LG yaptığı açıklamada webOS işletim sistemli akıllı televizyonlarının Google Stadia bulut oyun platformunu destekleyeceğini duyurdu. Geçen ay ortalarında da GeForce Now hizmeti beta olarak webOS sistemlerde erişime açılmıştı. 

Google Stadia sadece webOS 5.0 ve 6.0 sürümleri tarafından destekleniyor. Ayrıca Bridge modunun telefonunuzda çalışması gerekiyor. 4K çözünürlük seçeneği, 5.1 surround ses ve HDR desteği yine Google Stadia paketinde yer alıyor. GeForce Now hizmetinin LG televizyonlar için 4K seçeneği bulunmuyor ancak RTX 3080 için özel bir abonelik mevcut. 

LG’nin iki önemli platformu televizyonlarına getirmesi oturma odasını daha hareketli hale getirecek. Özellikle güçlü donanım gerektirmemesi ve harici kontrolcüleri desteklemesi iyi bir internet bağlantısı üzerinden daha fazla eğlence sunacaktır. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim