Anlık Bildirim

LG'nin kavisli OLED ekranları ilk kez bir araçta kullanıldı: 2021 Cadillac Escalade

Tepeden tırnağa yenilenen ve modern teknolojilerle donatılan Cadillac Escalade, LG'nin P-OLED Dijital Kokpit Çözümü (DSC) özelliğine sahip ilk araç oldu. Söz konusu kavisli ekran 3 bölümden oluşuyor.

LG'nin kavisli OLED ekranları ilk kez bir araçta kullanıldı: 2021 Cadillac Escalade Tam Boyutta Gör

Lüks SUV denince ilk akla gelen modellerden biri olan Cadillac Escalade tepeden tırnağa yenilendi. İkonik SUV modelinin en dikkat çekici özelliklerinden biri, toplamda 38 inç boyutuna ulaşan OLED ekranları oldu.

Cadillac, lüks SUV modelindeki kavisli OLED ekranlarda LG’nin P-OLED teknolojisini kullandı. Böylece 2021 Cadillac Escalade, LG’nin P-OLED Dijital Kokpit Çözümü (DCS) özelliğine sahip ilk araç oldu. 38 inç ekran, en büyüğü çapraz olarak 16.9 inç olarak ölçülen üç ayrı P-OLED ekran panelinden oluşuyor. Üç kavisli ekran, araçla ilgili temel bilgilerin görüntülendiği Gösterge Paneli Grubu (IPC) ve bilgi-eğlence ekranı olarak hizmet veren Entegre Orta Bölüm’den (ICS) oluşuyor.

2021 Cadillac Escalade’in gelişmiş sisteminde, tümü LG tarafından geliştirilen yazılımla güçlendirilmiş artırılmış gerçeklik özellikli navigasyon ve gece görüşü gibi özellikler bulunuyor. LG’nin geliştirdiği yazılımın Otomotiv Güvenlik Bütünlük Seviyesi (ASIL) ile uyumlu olduğu ve ISO’nun kara taşıtlarının işlevsel güvenliği için uluslararası standardını karşıladığı belirtiliyor. Geniş görüntüleme açısı, eğrilik ve cesur grafiklerin P-OLED ekranını sürücüler için çok daha sezgisel hale getirdiği de gelen bilgiler arasında.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan LG Otomobil Malzemeleri Şirketi Başkanı Kim Jin-yong, “Bu teknolojiyi Cadillac gibi köklü bir marka ile tanıtmak sadece bir onur değil, aynı zamanda otomotiv çözümlerimizin endüstrinin sunabileceği en iyi ürünler arasında yer aldığının ispatıdır. LG'nin OLED TV'lerde dünya lideri olma konusunda biriktirdiği yılların bilgi ve tecrübesi, araç içi deneyimini iyileştirmek için uygulanacak” dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10138 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, 2021 cadillac escalade ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim