Anlık Bildirim

LG, G serisi akıllı telefon üretimini sonlandırıyor

Güney Koreli teknoloji üreticilerinden LG, G serisi akıllı telefon üretimini sonlandırma kararı aldı. Şirket önümüzdeki aylarda premium segmentteki yeni modellerini tanıtacak.

LG, G serisi akıllı telefon üretimini sonlandırıyor Tam Boyutta Gör

LG Electronics, şirketin önde gelen G serisi akıllı telefon modellerinin üretimini sona erdirecek ve endüstri kaynaklarına göre, bu yılın ilk yarısında yeni premium akıllı telefon modellerini tanıtacak.

MWC 2020'de tantılacaktı

Şirketin G serisi, 2012 yılında Optimus G akıllı telefon modeli ile başlatılmıştı. Sekiz yıl sonra sonra erecek olan bu seriyle ilgili karar, Güney Kore'deki mobil operatörler arasındaki bir toplantıda kamuoyuna açıklandı. G Serisi, piyasaya sürüldüğü Eylül 2012 tarihinden, geçtiğimiz yıla kadar, LG'nin amiral gemisi premium akıllı telefonlarını temsil ediyordu. Şirket artık her model için ayrı isimlendirme kullanmaya başlayacak.

LG, G serisi akıllı telefon üretimini sonlandırıyor Tam Boyutta Gör

LG'nin yeni akıllı telefon modellerinin çıkış tarihi doğrulanmadı, ancak gelen bilgilere göre cihazlar ilk olarak Mayıs ayında 5G destekli bir modelle birlikte gün yüzüne çıkmaya başlayacak. Şirketin aslında yeni akıllı telefon modelini Şubat ayında düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtmayı planladığı, ancak Koronavirüs salgını nedeniyle bunun gerçekleşmediği de sızan bilgiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5936 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, g serisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim