Anlık Bildirim

Lenovo; yeni taşınabilir monitörünü tanıttı

Lenovo ThinkVision M14t taşınabilir monitör modeli 14 inçlik dokunmatik ekranında hassas bir baskı seviyesi sunuyor. Böylece profesyonellere de hitap ediyor.

Lenovo; yeni taşınabilir monitörünü tanıttı Tam Boyutta Gör

Son dönemde monitör pazarında taşınabilirlik konseptinin ilgi çekmeye başladığını görüyoruz. Asus’un başını çektiği trend kullanıcılara istedikleri yere götürebilecekleri US Tip-C monitörler sunuyor. Lenovo da trendden geri kalmıyor.

Lenovo ThinkVision M14t özellikleri ve fiyatı

Lenovo ThinkVision M14t modeli 14 inçlik dokunmatik ekranında Full HD çözünürlük sunuyor. 3 kenarı ince olan ekran kompakt bir görünüme sahip. Ekran 10 noktadan dokunmatik ve 4096 hassasiyet seviyesi mevcut. Bu sayede ekran kalemleri ile de hassas bir şekilde kullanılabiliyor.

Ekranın 300 nit parlaklık seviyesi dış ortamda nispeten iyi bir görüş tecrübesi yaşatıyor. USB Tip-C kablosu ile hem veri hem de enerji aktarımı yapabiliyor. Ayrıca ikinci bir USB Tip-C girişi daha bırakılmış.

698 gram ağırlık değeri ile kullanıcıyı fazla yormayan Lenovo ThinkVision M14t taşınabilir monitör 449$ fiyat etiketine sahip. Eylül ayında piyasada olacak monitör biraz daha Asus modellerini hedef alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim