Anlık Bildirim

Lenovo'dan yeni ekonomik hibrit dizüstü bilgisayar: IdeaPad Duet 3i

Lenovo hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilen yeni bir cihaz çıkardı. LTE desteği sunan IdeaPad Duet 3i, Temmuz ayı itibarıyla satışa sunulacak.

Lenovo'dan yeni ekonomik hibrit dizüstü bilgisayar: IdeaPad Duet 3i Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Lenovo, çıkarılabilir klavyeye sahip yeni düşük maliyetli hibrit dizüstü bilgisayarını duyurdu. IdeaPad Duet 3i olarak adlandırılan model 4G LTE desteği sunuyor.

Cihazda Intel Pentium işlemciye yer verilmiş. Aynı zamanda entegre grafik işlemci birimi, FullHD çözünürlükte 10.3 inç IPS LCD ekran ve iki USB Type-C bağlantı noktasıyla geliyor. Buna ek olarak Windows 10 işletim sistemiyle çalıştığını ve Lenovo Dijital Kalem desteğine sahip olduğunu belirtelim.

Lenovo'dan yeni ekonomik hibrit dizüstü bilgisayar: IdeaPad Duet 3i Tam Boyutta Gör

Temmuz'da raflara çıkacak

Tablet ve dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilen IdeaPad Duet 3i, oldukça hafif. Sadece 860 gram ağırlığında. Lenovo'ya göre cihazdaki pil, tek bir şarjla 7 saate kadar kullanım süresi sağlayabiliyor.

Çıkarılır klavyede Bluetooth 5.0 desteği mevcut. Böylelikle tablete takılı olmasa bile yazı yazmayı mümkün kılıyor. Lenovo IdeaPad Duet 3i, Temmuz ayında satışa sunulacak. Avrupa ülkelerinde 429 euro'dan (466 dolar) başlayan fiyatlarla satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim