Anlık Bildirim

Lenovo, 11 inçlik Chromebook 3 dizüstü modelini tanıttı

Teknoloji üreticisi Lenovo, iki dokulu kaplamaya sahip yeni dizüstü bilgisayarını tanıttı. Chromebook 3 adlı cihaz 229 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Lenovo, 11 inçlik Chromebook 3 dizüstü modelini tanıttı Tam Boyutta Gör

Lenovo, ürün serisine yeni bir bütçe dostu ChromeOS cihazı ekledi. 11 inçlik Chromebook 3, hafif web tabanlı görevler için küçük bir ikincil bilgisayar arayanlara hitap edecek.

229 dolardan satışa çıktı

Chromebook 3, 250 nit parlaklığa sahip 11.6 inç HD (1366 x 768) dokunmatik olmayan bir ekrana sahip ve menteşe 180 dereceye kadar tamamen açılmasını sağlıyor. Kaputun altında ise 4GB RAM ve 64GB eMMC depolama ile eşleştirilmiş, özel mikro SD kart yuvası ile genişletilebilen çift çekirdekli Intel Celeron N4020 işlemci mevcut.

Lenovo, 11 inçlik Chromebook 3 dizüstü modelini tanıttı Tam Boyutta Gör

11 inçlik Chromebook 3 sadece 1,12 kg ağırlığında ve iki tonlu dokulu bir yüzeye sahip. Bu da cihaza premium bir hava katıyor diyebiliriz. tek bir şarjla 10 saat kullanım vaat eden 3 hücreli 42 Wh pil ile gelen cihaz, USB-C, USB 3.1 Tip A bağlantı noktası, kulaklık ve mikrofon girişine ek olarak kilit yuvası da barındırıyor. Cihazın tüm ülkelerde ne zaman satışa sunulacağı ise şimdilik açıklanmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim