Anlık Bildirim

Lego ve Super Mario güçlerini birleştiriyor

Lego Super Mario seti ile birlikte çocuklar Super Mario oyunundaki seviyeleri kurarak oynayabilecekler. Figürdeki ekran ise kazanılan değerleri ve süreleri gösterecek.

Lego ve Super Mario güçlerini birleştiriyor Tam Boyutta Gör

Bugüne kadar pek çok özel tema için setler hazırlayan oyuncak devi Lego, Nintendo ile ortaklık yaparak belki de en özel sete imzasını atıyor. Lego Super Mario seti ilginç bir oynanış mekaniğini getiriyor.

Lego Super Mario neler sunuyor?

Set içerisinde minifigür konseptinden biraz daha büyük bir Mario figürü yer alıyor. Mario figürü donanım açısından oldukça zengin. Gözleri ve ağzında LCD ekran farklı duyguları yansıtabiliyor. Göğüs kısmındaki LCD ekran ise farklı animasyonlar, süreler ve oyuna göre kazanılan altınları gösteriyor.

Figürün alt kısmında ise NFC veya RFID olduğu tahmin edilen bir plaka bulunuyor. Set içerisinde uyumlu parçaların üzerine geldiğinde göğüs ekranında kazanılan veya kaybedilen birimler gösteriliyor. Bluetooth üzerinden ise tüm veriler uygulamaya aktarılıyor.

Lego ve Super Mario güçlerini birleştiriyor Tam Boyutta Gör

Set içerisinde yer alan parçalarla Goombas, Piranha Plants gibi klasik Super Mario seviyeleri oluşturulabiliyor. Yani set çocukların Super Mario oyununu fiziksel dünyada canlandırmaları için hazırlanmış.

Nintendo ve Lego şimdilik detaylar konusunda bilgi vermiyor ancak iki farklı oyun modu olacağını belirtiyor. Lego Super Mario setinin yaz aylarından sonra piyasaya sürüleceği açıklandı.

 

 

 

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim