Anlık Bildirim

LEGO Legacy: Heroes Unboxed ile mini figürler dönemi başlıyor

LEGO Legacy: Heroes Unboxed oyununda mini figürleriniz sıra tabanlı bir strateji macerasına atılıyor. Oyunda bugüne kadar tüm mini figür ve LEGO setleri yer alacak.

LEGO Legacy: Heroes Unboxed ile mini figürler dönemi başlıyor Tam Boyutta Gör

LEGO’nun mini figürler ve setlerine odaklı ilk oyun olma özelliğine sahip LEGO Legacy: Heroes Unboxed adlı oyun Android ve iOS platformları için indirmeye sunuldu.

LEGO Legacy: Heroes Unboxed neler sunuyor?

LEGO Legacy: Heroes Unboxed oyunu mini figürlerin sıra tabanlı bir stratejik mücadeleye girmesiyle diğerlerinden ayrılıyor. Oyun bugüne kadar gelmiş geçmiş tüm LEGO setlerinden mini figürler barındıracak. Hot Dog Man, Captain Redbeard, Lloyd (Ninjago), Majisto, Willa the Witch, Spaceman Reed bunlar arasında.

Mini figürlerin kendilerine ait yetenekleri mevcut. Düşmanlar karşısında bu yetenekleri ile avantaj sağlamaya çalışıyor. Bölüm geçtikçe ve para kazandıkça mini figürlerin seviyeleri ve yetenekleri gelişiyor. Mücadeleler ve yetenekler biraz komik animasyon tarzında hazırlanmış.

LEGO Legacy: Heroes Unboxed ile mini figürler dönemi başlıyor Tam Boyutta Gör

Oyun parça toplama temelli ilerliyor. Topladığınız parçalarla mini figürler oluşturuyorsunuz. Belirli bir bölüm sonra LEGO setlerini oluşturabileceğiniz bir alan açılıyor. Burada nostaljik setlerden modern setlere kadar pek çok örnek bulmak mümkün oluyor.

Boss dövüşlerinin de olduğu oyunda görevleri tamamlıyor, klanlara katılıyor, etkinlikler yapıyor ve arenada diğer oyuncular ile kozlarınızı paylaşıyorsunuz. LEGO Legacy: Heroes Unboxed ikonik markanın meraklıları için oldukça uzun oyun saatleri sunuyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.anmp.lego.heroes

https://apps.apple.com/nz/app/lego-legacy-heroes-unboxed/id1393157487

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim