Anlık Bildirim

Kurumsal Apple geliştirici hesabı programı 8 ülkeye daha gidiyor

App Store için uygulama geliştirmek isteyen STK, eğitim veya hükümet kurumundan biriyseniz toplam 13 ülkede yıllık üyelik ücretinden muaf tutulacak programa dahil olabilirsiniz.

Kurumsal Apple geliştirici hesabı programı 8 ülkeye daha gidiyor

Gelir açısından sektörün açık ara lideri konumundaki App Store platformuna uygulama geliştirmek isteyen kurumlar için başlayan özel geliştirici programı 8 ülkeye daha açıldı. Toplamda 13 ülke oldu.

Kurumsal Apple geliştirici hesabı programı nedir?

Kurumsal Apple geliştirici hesabı programı; uygulama geliştirmek isteyen sivil toplum kuruluşları, akredite olmuş eğitim ve hükümet kurumları için 99$ değerindeki yıllık üyelik ücretinden muaf tutuyor.

Programa katılabilme şartı uygulamaların ücretsiz olarak dağıtılması. Ücretli uygulaması olan veya sonradan uygulama içi satışları aktif hale getiren geliştiriciler programdan çıkarılıyor ve ücret tahsil ediliyor.

Program 2018 yılında ABD, İngiltere, Japonya, Çin ve Brezilya ile başlamıştı. Bu yıl ise Avusturalya, Kanada, Fransa, Almanya, İsrail, İtalya, Meksika ve Güney Kore programa dahil edildi. Programdan bireyler, bireysel girişimciler ve Apple İşletme Programı üyeleri faydalanamıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim