Anlık Bildirim

Kurban Bayramı'nda eğlenerek oynayabileceğiniz 5 mobil oyun

Tatilinizin eğlenceli geçmesine yardımcı olacak 5 farklı mobil oyun tavsiye ediyoruz. Bu oyunları iOS ve Android için ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Bu sene Kurban Bayramı ile koronavirüs pandemisi bir araya geldiği için geçtiğimiz yıllardan farklı bir bayram havası yaşıyoruz. Bayram ziyaretleri azaldı. Bu nedenle daha sakin bayram geçiriyoruz. Boş vaktinizde oynamalık eğlenceli ve ücretsiz oyunlar arıyorsanız bu yazımızdaki mobil oyunların sizi tatmin edeceğini düşünüyoruz.

8 Ball Pool

8 Ball Pool ile online bilardo oynayabilirsiniz. Maçları kazanarak jeton biriktirmeye çalışıyoruz. Biriktirdiğimiz jetonlar ile daha büyük turnuvalara katılabiliyor, ıstakamızı değiştirebiliyor, ıstakanın gücün artırabiliyor ve profil resmimizi özelleştirebiliyoruz. Facebook ile giriş yaparak arkadaşlarınıza karşı oynayabilirsiniz.

Kurban Bayramı'nda eğlenerek oynayabileceğiniz 5 mobil oyun Tam Boyutta Gör

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miniclip.eightballpool&hl=tr

https://apps.apple.com/us/app/8-ball-pool/id543186831

Elementis

Multiplayer ekibinin mobil oyun stüdyosu Mayaworks tarafından geliştirilen Elementis isimli oyun App Store ve Play Store’da ücretsiz olarak yayınlandı. Ekibin ilk oyunu olmasına rağmen oynanış açısından zevkli bir oyun ortaya çıkmış. Oyunda elementleri birleştirerek bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bir yerden sonra bölümler zorlayıcı ve zevkli hale geliyor.

Kurban Bayramı'nda eğlenerek oynayabileceğiniz 5 mobil oyun Tam Boyutta Gör

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mayaworks.elementis

https://apps.apple.com/tr/app/elementis/id1503161688

SpongeBob: Krusty Cook-Off

SüngerBob karakterlerinin başrolde olduğu bu oyunda SüngerBob’un evinin önündeki seyyar tezgahı işetiyoruz. Karnı aç kasaba halkına krep, burger, barbekü vs. satmaya başlıyoruz. Kazandığımız parayla tezgahımızı geliştiriyor, karakterleri özelleştiriyoruz. Bölümler ilerledikçe siparişleri hazırlamak zorlaşıyor. Oyunda SüngerBob, Patrick, Sandy, Bay Yengeç gibi çizgi filmdeki önemli karakter bulunuyor.

Kurban Bayramı'nda eğlenerek oynayabileceğiniz 5 mobil oyun Tam Boyutta Gör

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tiltingpoint.spongebob&hl=tr

https://apps.apple.com/ph/app/spongebob-krusty-cook-off/id1433784188

Bus Simulator Ultimate

Şehirlerarası yolcu taşıyıp önce otobüsümüzü geliştiriyor, sonra yeni otogarlarda yazıhane açarak sefer sayımızı artırıyoruz. Bus Simulator Ultimate, gerçekçi sürüş ve yüksek grafikleriyle mobildeki en başarılı simülasyonlar arasında gösterilebilir. Oyun, Türkiye şehirlerinde geçiyor. Türkçe otobüs firmaları, Türkçe firmalar, muavin, mola yerleri ve kek, çay servisi gibi detaylar düşünülmüş. Oyundaki canlı Türkçe radyolar eşliğinde yolcu taşımak epey zevkli.

Kurban Bayramı'nda eğlenerek oynayabileceğiniz 5 mobil oyun Tam Boyutta Gör

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zuuks.bus.simulator.ultimate&hl=tr

https://apps.apple.com/us/app/bus-simulator-ultimate/id1461749632

Figment

PC, PS4 ve Nintendo Switch için geliştirilen Figment’i iOS cihazlarda da oynayabiliyoruz. Bu oyunda, bulmaca gibi tasarlanmış bölümlerdeki geçmeye çalışıyoruz. Bir yandan da Türkçe olarak karakterimizin öyküsü anlatılıyor. Oyunun görselleri ve sesleri epey başarılı. Figment, App Store’da ücretsiz olarak yayınlandı. Ne yazık ki Android kullanıcıları bu oyunu oynayamayacak.

Kurban Bayramı'nda eğlenerek oynayabileceğiniz 5 mobil oyun Tam Boyutta Gör

https://apps.apple.com/gb/app/figment/id1454799373?l=tr

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim