Anlık Bildirim

Kripto paralar tepetaklak

Bitcoin bir gecede yaklaşık 10 bin dolar kaybederek 51800$ civarlarına kadar indi. Sonrasında toparlanarak 55000$ seviyesine çıktı. Piyasa da tepetaklak olmuş durumda.

Kripto paralar tepetaklak Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz hafta biraz sallantıya girdikten sonra özellikle Coinbase platformunun borsaya açılmasının da etkisiyle 65 bin dolar seviyelerini zorlayacak duruma gelen Bitcoin hafta sonu tepetaklak oldu.

Bitcoin ne kadar oldu?

Hafta sonları insanlar kripto paralardan biraz uzak kaldığı için hacimler düşük oluyor ve büyük oranda sıçrama veya düşme hareketleri yaşanabiliyor. Dün geceden itibaren düşüş içerisine giren Bitcoin büyük bir kayıp yaşattı.

Dün itibariyle 60700$ civarında gezinirken düşüşe geçen Bitcoin 51800$ civarına kadar indi ve neredeyse 10 bin dolar kayıp yaşadı. Böylece son haftaların en düşük seviyesine iğne atmış oldu.

Yine son haftalarda sıçrama yapan Ethereum da 2500$ seviyelerinden 2150$ seviyelerine indi. BNB ise 467$ seviyelerine inerken XRP 1.28$, LTC 257$, TRX de 13 cent civarlarında alıcı buluyor. Son günlerin patlama yapan birimi DOGE ise 30 cent civarına tutundu ve düşüşten etkilenmedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21104 kez okundu.
127 kişi, toplam 138 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), zcash ve
2 etiket daha bitcoin ne kadar? Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim