Anlık Bildirim

Koronavirüs yayılmaya devam ediyor! Virüs, şimdi de sınır komşumuz Gürcistan’da görüldü

Yeni tip koronavirüs, sınır komşularımız İran, Irak ve Yunanistan'ın ardından Gürcistan'da da tespit edildi. Gürcü vatandaşı olan hastanın Tiflis Enfeksiyon Hastanesi'ne nakledildiği ifade ediliyor.

Koronavirüs yayılmaya devam ediyor! Virüs, şimdi de sınır komşumuz Gürcistan’da görüldü Tam Boyutta Gör

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyada 2 bin 700’den fazla can alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19), sınır komşularımız İran, Irak ve Yunanistan’dan sonra Gürcistan’da da tespit edildi.

Gürcistan İşgal Edilmiş Bölgelerden Mülteciler, Çalışma, Sağlık ve Sosyal İşler Bakanı Ekaterine Tikaradze, başkent Tiflis’teki hükümet binasında bir basın toplantısı düzenleyerek ülkedeki ilk Kovid-19 vakasının görüldüğünü doğruladı.

Tikaradze’ye göre virüs, İran ve Azerbaycan güzergâhı üzerinden ülkeye giren bir Gürcistan vatandaşında tespit edildi. Başkent Tiflis’te bulunan Richard Lugary Halk Sağlığı Araştırma Merkezi laboratuvarında yapılan test sonucunun pozitif çıkması üzerine doğrulanan vaka sonucu hastanın Tiflis Enfeksiyon Hastanesi'ne nakledildiği ifade ediliyor.

Koronavirüs yayılmaya devam ediyor! Virüs, şimdi de sınır komşumuz Gürcistan’da görüldü Tam Boyutta Gör

Virüs tespit edilen şahsı gümrük kapsında kontrol eden görevlilerin de ayrıca kontrol edileceği ve çalışanların bu maksatla hastaneye yatırıldığını belirten Bakan Tikaradze, paniğe neden olacak bir durumun bulunmadığının altını çizdi.

Sınır komşularımız İran’da 139, Irak’ta 5 ve Yunanistan’da ise halen 1 vaka tespit edilmiş durumda. Gelişmeler yaşandıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3965 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
coronavirüs salgını, koronavirüsü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim