Anlık Bildirim

Koronavirüs salgını sonrasında Skype kullanımı tavan yaptı

Koronavirüs salgını sonrasında işleri yolunda ve hatta daha iyi giden şirketlerden biri de Microsoft. Şirketin sahip olduğu Skype, salgın sonrasında kullanım oranını ikiye katladı.

Koronavirüs salgını sonrasında Skype kullanımı tavan yaptı Tam Boyutta Gör

Şirketler, COVID-19 pandemisi nedeniyle evden çalışma sistemine geçmek zorunda kaldıkları için, Microsoft'un Koronavirüs krizinden ilginç bir şekilde fayda sağladığını söyleyebiliriz.

Microsoft hizmetleri yükselişe geçti

Microsoft Team ve Azure kullanımında büyük bir artışın olduğu haberlerimize konu olmuştu. Şimdi ise şirkete ait olan görüntülü konuşma platformu Skype'ın kulllanımında büyük bir artış meydana geldi. Şirket günlük 40 milyon aktif kullanıcıyla birlikte, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre kullanıcı sayısını yüzde 70 artırmış durumda.

Bu da Skype'tan Skype'a yapılan çağrıların dakikalarında, aylık bazda yüzde 220 artış olduğu anlamı taşıyor. Şirket COVID-19 pandemisinde Skype'ın kullanımını kolaylaştırmak için üç tıklamada video konferans oluşturmaya olanak sağladı. Meet Now adlı bu özellikle birlikte istediğiniz kişileri görüşmeye davet edebilir ve doğrudan web üzerinden görüntülü konferans oluşturabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim