Anlık Bildirim

Koronavirüs nedeniyle bazı filmler erkenden internete düşüyor: İşte filmlerin listesi

Koronavirüs paniği sonrasında gişe hasılatlarının dibi görmesiyle birlikte yapımcı stüdyolar bazı filmleri erkenden dijitalde yayınlama kararı aldı.Birds of Prey ve The Gentlemen bu hafta yayınlanacak

Koronavirüs nedeniyle bazı filmler erkenden internete düşüyor: İşte filmlerin listesi Tam Boyutta Gör

Koronavirüs salgını nedeniyle bildiğiniz gibi sinema salonları dünya genelinde neredeyse tamamıyla boşalmış durumda. Türkiye de dahil olmak üzere birçok ülkede sinemaların kapatıldığını biliyoruz. Durum böyle olunca elbette dünya genelinde gişe hasılatları da dibi gördü. Geride bıraktığımız hafta sonu, sinema sektöründe son 20 yılın en kötü hasılat rakamları elde edildiği bildirildi.

Sinemaların en azından bir süre daha normale dönmesi beklenmiyor. Bu durumun farkında olan Disney ve Warner Bros gibi Hollywood stüdyoları, yakın zamanda vizyona giren bazı filmleri dijital ortamlarda erkenden yayınlama kararı aldı. Örneğin Star Wars: The Rise of Skywalker planlanandan yaklaşık bir hafta önce ABD'de yayınlanmış durumda ve şu anda iTunes üzerinden satın alınabiliyor. Türkiye'de ise 1 Nisan'da ulaşılabilir olacak.

Birds of Prey, The Gentlemen, The Invisible Man...

Harley Quinn'li yeni DC filmi Birds of Prey,  vizyon tarihinden sadece bir buçuk ay sonra dijitale geliyor. Warner Bros tarafından yapılan açıklamaya göre film, 24 Mart itibarıyla ABD'de satın alınabiliyor olacak. Türkiye'de ise tam olarak ne zaman yayınlanacağı şu anda belli değil.

Koronavirüs nedeniyle bazı filmler erkenden internete düşüyor: İşte filmlerin listesi Tam Boyutta Gör

Ünlü yönetmen Guy Ritchie'nin yeni filmi The Gentlemen de yine planlanandan çok daha erken bir tarihte, 24 Mart'ta dijitalde yayınlanacak. Matthew McConaugheyHugh Grant ve Colin Farrell gibi ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı The Gentlemen, bu yılın en sevilen filmlerinden birisi olmuş ve gişede de 110 milyon doları geride bırakarak önemli bir başarı elde etmişti.

Bu iki film haricinde ayrıca Universal'ın The Invisible ManThe Hunt ve Emma filmleri de bu hafta erkenden dijitalde yayınlanıyor. Listede özellikle The Invisible Man'in dikkat çektiği söylenebilir. Vizyon tarihinden sadece üç hafta gibi kısa bir süre sonra film dijitale gelecek. 1933 yapımı The Invisible Man'in tekrar çevrimi olan film, sadece 7 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olmasına rağmen dünya genelinde 133 milyon dolar hasılat yapmayı başarmıştı. 

Şu ana kadar açıklanan filmler bu şekilde. Sonic: The Hedgehog, Onward, Bloodshot gibi yapımların da yine erkenden dijitalde yayınlanma ihtimali bulunuyor ancak henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27037 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the gentlemen, birds of prey ve
4 etiket daha sinema gişe film Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim