Anlık Bildirim

Koronavirüs nedeniyle 2020 Oyun Geliştiricileri Konferansı iptal edildi!

Sony, EA, Activision Blizzard, Unity ve Epic Games'in gibi oyun sektörünün önemli markalarının bu seneki Oyun Geliştiricileri Konferansı'ndan çekilmeleri üzerine organizatörler etkinliği ertelediler.

Koronavirüs nedeniyle 2020 Oyun Geliştiricileri Konferansı iptal edildi! Tam Boyutta Gör

1988'den bu yana düzenlenen Oyun Geliştiricileri Konferansı(GDC) bu sene 16-20 Mart tarihleri arasında San Francisco'da düzenlecekti ancak koronavirüs tehdidi sebebiyle etkinliğe gitmeme kararı alan birçok büyük şirketten sonra organizatörler etkinliği erteleme kararı aldılar. Organizatörler, koronavirüs salgının durumuna göre etkinliğin yaz aylarında yapılabileceğini belirtti.

Sony, Facebook, Activision BlizzardElectronic Arts, Kojima Productions, Unity, Amazon ve Epic Games gibi etkinliğin en büyük kurumsal sponsorlarının neredeyse tamamı, koronavirüs endişeleri nedeniyle etkinliğe çalışan göndermeyeceklerini açıklamışlardı.

Oyun Geliştiricileri Konferansı'nın organizatör şirketi Informa, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Oyun geliştirme endüstrisindeki ortaklarımızla ve dünyanın dört bir yanındaki topluluklarımızla yakın görüşmelerden sonra, Oyun Geliştiricileri Konferansı'nı ertelemek için zor bir karar aldık. Geçtiğimiz yılı, danışma kurullarımız, konuşmacılarımız, katılımcılarımız ve etkinlik ortaklarımızla gösteriye hazırlanarak geçirdikten sonra, sizi şu anda ağırlayamayacağımız için gerçekten üzgünüz." ifadelerine yer verdi.

Mobil Dünya KongresiCenevre Otomobil Fuarı, Facebook'un F8 konferansı ve son olarak da Oyun Geliştiricileri Konferansı bu sene koronavirüs sebebiyle iptal edilen büyük etkinlikler arasında yer alıyorlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim