Anlık Bildirim

Koronavirüs aşı denemelerine katılan gönüllü hayatını kaybetti

AstraZeneca ile Oxford tarafından geliştirilen koronavirüs aşısının denemelerine katılan gönüllü Covid-19’a bağlı komplikasyonlardan ötürü yaşamını yitirdi.

Koronavirüs aşı denemelerine katılan gönüllü hayatını kaybetti Tam Boyutta Gör

 

Reuters haber ajansının son verilerine göre Brezilya’da koronavirüs aşısı denemeleri için gönüllü olan 1 kişi hayatını kaybetti. Brezilya Sağlık Kurumu Anvisa tarafından açıklanan bilgilere göre AstraZeneca ile Oxford tarafından geliştirilen koronavirüs aşısının denemelerine katılan gönüllü Kovid-19’a bağlı komplikasyonlardan ötürü yaşamını yitirdi.

Aşı denemeleri devam edecek

Koronavirüs aşı denemelerine katılan gönüllü hayatını kaybetti Tam Boyutta Gör

The Federal University of Sao Paulo kurumu, geliştirilen aşının faz 3 denemelerini Brezilya’da koordine ediyordu. Kurumun açıkladığı bilgilere göre hayatını kaybeden gönüllünün 28 yaşında ve Brezilya vatandaşı olduğu belirtiliyor ancak gönüllünün yaşadığı bölge gizlilik sebebiyle açıklanmadı.

Katılımcının ölümünden sonra aşı testlerinin devam edeceği açıklanan bilgiler arasında yer alıyor. Kurumun, katılımcılarıkorumak amacıyla daha fazla ayrıntı vermeyeceği belirtiliyor.

Kaynakça https://www.newsnationnow.com/health/coronavirus/volunteer-in-astrazeneca-oxford-covid-19-vaccine-trial-has-died-brazil-health-authority-says/ https://www.usnews.com/news/world/articles/2020-10-21/volunteer-in-oxford-covid-19-vaccine-trial-has-died-brazil-health-authority-says Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8987 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bilim, bilimsel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim