Anlık Bildirim

Konami, eFootball 2022'nin "rahatsız edici" hataları sebebiyle özür diledi

Uzun yıllardır PES ya da Pro Evolution Soccer olarak tanıdığımız oyun serisinin yeni oyunu eFootball 22, çıkışını yaptı ancak olumsuz eleştiri yağmuruna tutuldu. Konami de özür diledi.

Konami, eFootball 2022'nin hataları sebebiyle özür diledi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Konami Digital Entertainment'ın yaptığı popüler oyun serisi PES'in yeni oyunu eFootball, daha doğrusu eFootball 2022 geçtiğimiz günlerde erişime açıldı. Ancak ne yazık ki oyun eleştiri yağmuruna tutuldu.

Konami Özür Diledi

Özellikle enteresan ve rahatsız edici olabilecek yüz animasyonları sebebiyle oyun, sosyal medyada bir hayli konuşuldu. Özellikle Ronaldo ve Messi gibi yıldız isimlerde bu tarz hataların olması da elbette bu yoğun tepkinin artmasına sebep oldu. Konami de geçtiğimiz gün bu durum için özür diledi.

Resmi Twitter hesabı üzerinden bir özür mesajı paylaşan Konami, bu ay içerisinde gelecek bir güncelleme ile sorunu çözeceklerini aktardı. Ancak belirtmekte fayda var, Konami geçtiğimiz gün çıkan sürümün erken erişim tarzında olacağını belirtmişti. Oyun, tam sürümüne ilerleyen aylarda kavuşacak. Yine de bu kadar hata olması elbette çok da kabul edilebilir bir durum değil.

Oyunun sosyal medyada popüler olan oyun içi hataları ve Konami'nin özür mesajını aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13220 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
konami, pes ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim