Anlık Bildirim

Intel Alder Lake-S, "KF" serisi işlemciler ile birlikte geliyor

Bu haftaki yeni sızıntılara göre Intel, entegre grafikleri kaldırarak hız aşırtmaya olanak tanıyan "KF" yonga serisini Alder-Lake S modellerinde kullanmayı planladığı ortaya çıktı.

Haber, veritabanında listelenen tüm K ve KF serisi işlemcilerini içeren bir görüntü paylaşan @KOMACHI_ENSAKA'dan geliyor. K ve KF serisi işlemciler arasındaki fark, KF yongalarının işlemci içine entegre edilmiş dahili grafik çekirdeğinine sahip olmaması ve diğer özelliklerin değişmeden kalması olmalıdır. Buna TDP, saat frekansları, çekirdek konfigürasyonlar vb. dahildir.

Fiyat/performans serisi

''KF'' serisi Alder Lake ile devam ediyor Tam Boyutta Gör

Intel'in son üç nesil masaüstü Core işlemcileri için yaptığı göz önüne alındığında, 12. Nesil Core masaüstü serisinde KF işlemcilerin varlığı şaşırtıcı değil. KF işlemcileri genellikle K serisinden daha ucuz olduğu için, kullanıcıların Alder Lake platformuna yükseltme yaparken biraz tasarruf etmelerini sağlayacak

 

Intel Alder Lake-S serisinin bu yıl içinde 600 serisi anakartlarla birlikte piyasaya çıkması bekleniyor. İşlemci mimarisindeki önemli değişikliğin yanı sıra yeni platform, DDR5 belleği ve PCIe 5.0'ı da destekleyeceğini hatırlatmakta fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim