Anlık Bildirim

Kamu bankalarından ikinci el araçların da dahil olduğu yeni taşıt kredisi paketi

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası; koronavirüs salgını sonrası ekonomiyi canlandırmak adına taşıt kredisinin de dahil olduğu 4 yeni paket açıkladı. Taşıt kredisi başvuruları 5 Haziran'da başlıyor.

Kamu bankalarından ikinci el araçların da dahil olduğu yeni taşıt kredisi paketi

Kamu bankaları (Vakıfbank, Halkbank, Ziraat), salgının ardından ekonomiyi canlandırmak adına yeni kredi paketleri hazırladı. Bunlar arasında ikinci el araçların da dahil edildiği taşıt kredisi paketi de bulunuyor.

Bu kapsamda, yerli üretim yapan anlaşmalı markalardan sıfır kilometre binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel veya kurumsal müşterilere firmalar ile yapılan anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık yüzde 0,49 – yüzde 0,69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak.

İkinci el binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel veya kurumsal müşterilere de yüzde 0,82 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak. Azami 6 ay ödemesiz toplam azami 60 ay vadeli 2. el binek otomobil ve ticari taşıt kredilerinde üst limit 150 bin TL olacak.

Kamu bankalarından ikinci el araçların da dahil olduğu yeni taşıt kredisi paketi Tam Boyutta Gör

İkinci el binek otomobil ve ticari taşıt kredilerinde kredi tutarı kasko değeri üzerinden özkaynak/yabancı kaynak üzerinden hesaplanacak olup, 7 yaşa kadar olan araçlar kredilendirilecek. Taşıt kredisi paketi için başvurular 5 Haziran’dan itibaren yapılacak.

Kamu bankalarının sunduğu kredi paketleri arasında Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi, Tatil Destek Kredi Paketi ve Konut Kredisi de bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8875 kez okundu.
35 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vakıfbank taşıt kredisi, halkbank taşıt kredisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim