Anlık Bildirim

Kamala Khan, Marvel's Avengers'da oynanabilir bir karakter olacak

15 Mayıs 2020'de piyasaya sürülmesini beklediğimiz Marvel's Avengers'da Ms. Marvel olarak bilinen Kamala Khan da oynanabilir bir karakter olarak yer alacak. Karaktere Sandra Saad hayat verecek.

Kamala Khan, Marvel's Avengers'da oynanabilir bir karakter olacak Tam Boyutta Gör
15 Mayıs 2020'de piyasaya sürülmesini beklediğimiz ve Crystal Dynamics tarafından geliştirilen Marvel Avengers ile ilgili taze bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. New York'ta düzenlenen Comic Con (NYCC) etkinliğinde yapılan paylaşımlara göre Ms. Marvel olarak bilinen Kamala Khan da oyunda oynanabilir bir karakter olarak yer alacak.

Daha önceki tanıtım videolarında da rastladığımız ve oyunun temasını oluşturan “A-Gününde” çocukluk haliyle karşımıza çıkan Ms. Marvel, bu kez Terrigen sisine maruz kalmış ve güçlerini kazanmış olarak karşımıza çıkacak.

Hikâyede olayların üzerinden beş yıl geçtiği ve Kamala Khan’ın artık genç bir kız olduğu görülüyor. Çok biçimli güçleri ve hızlı iyileşme kabiliyetine sahip kahraman bu sırada Avengers ekibini bir araya getirmeye çalışıyor. “Embiggen” yeteneğini de sergileyen Ms. Marvel, bu sayede dev boyutlara ulaşabiliyor.

Kahramanın oyuna dahil edilmesi kapsamında konuşan senaryo yazarı Shaun Escayg yapmış olduğu açıklamada, “Kamala’nın sahip olduğu benzersiz özellikler, kahramanı herkesin oynamak istediği bir karakter haline getirecek.” ifadelerini kullanmış.

Kamala Khan, Marvel's Avengers'da oynanabilir bir karakter olacak Tam Boyutta Gör

Kamala Khan’a daha önce Fallout 76 ve Rage 2’de de görev alan Sandra Saad isimli aktris hayat verecek. NYCC’da konuşan Sandra Saad ise “Ben de tıpkı Kamala Khan gibi birinci nesil Amerikalıyım. Bu durum birçok probleme neden olabiliyor. Kendinizi tam olarak ait hissedemeden büyüyorsunuz. Tam olarak kabul görmemenin getirdiği depresyon ve kızgınlık hali, her alanda mücadele etmenizi gerektiriyor.” sözlerini sarf etmiş.

Oyunun piyasaya sürülmesinin ardından yeni karakterler ve görevlerle zenginleştirileceği ifade ediliyor. Son olarak, Kamala Khan’ın yer aldığı senaryo videosuna aşağıda göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim