Anlık Bildirim

Johnny Depp'in ayrılmasının ardından Fantastic Beasts 3'ün yeni vizyon tarihi açıklandı

Normalde 12 Kasım 2021'de vizyona girecek olan Harry Potter ile aynı evrende geçen Fantastic Beasts serisinin üçüncü filmi Johnny Depp'in ayrılışının ardından ertelenmişti.

Johnny Depp'in ayrılmasının ardından Fantastic Beasts 3'ün yeni vizyon tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Harry Potter ile aynı evrende geçen ve 2016 yılında başlayan Fantastic Beasts serisinin yeni filmi, geçtiğimiz gün Johnny Depp'in ayrılmasının ardından ertelenmişti ancak yeni vizyon tarihi bilinmiyordu. Geçtiğimiz saatlerde filmin yeni vizyon tarihi paylaşıldı.

Johnny Depp'in açıklamasıan göre Warner Bros., Johnny Depp'in davası sebebiyle kendisinin filmden ayrılmasınıistemiş ve o da ayrılmıştı. Bunun üzerine de Johnny Depp'in oynayacağı karakter için yeni bir oyuncu seçileceği açıklanmıştı. Bu yüzden film ertelendi. Normalde 12 Kasım 2021 olan vizyon tarihi ertelendi ve yeni vizyon tarihi 15 Temmuz 2022 oldu.

Ayrıca The Hollywood Reporter'ın yaptığı bir diğer habere göre Johnny Depp, sadece bir sahne çekmiş olduğu Fantastic Beasts 3 filminden ayrılmasına rağmen kontratı sebebiyle film ücretinin tamamını alacak. Bu ücretin de 8 haneli bir sayı olduğu söyleniyor.

Film yönetmenliğini David Yates üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Eddie Redmayne, Jude Law, Katherine Waterston, Ezra Miller, Alison Sudol, Dan Fogler ve Jessica Williams bulunuyor şimdilik.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3915 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Fantastic Beasts 3, johnny depp ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim