Anlık Bildirim

John Wick 3: Parabellum'un yeni fragmanı yayınlandı

John Wick: Chapter 3 - Parabellum filminin aksiyon dolu ikinci fragmanı yayınlandı. Serinin merakla beklenen yeni filmi önümüzdeki mayıs ayında vizyona girecek.
Keanu Reeves'in sevilen aksiyon filmi serisi John Wick üçüncü filmiyle beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. Yapımcı stüdyo Lionsgate, filmin vizyon tarihine artık iki aydan daha az bir süre kalmışken merakla beklenen ikinci fragmanı da resmen yayınladı. İşte John Wick: Chapter 3 - Parabellum'dan yeni görüntüler:


John Wick: Chapter 2'nin bıraktığı yerden devam eden yeni filmde, kahramanımız John Wick peşindeki tehlikeli suikastçilerle mücadele edecek. Hatırlayacağınız gibi önceki filmin sonunda yeraltı dünyasının en büyük suç örgütlerinden oluşan High Table isimli konsey, John Wick'in başına tam 14 milyon dolarlık ödül koymuş ve derhal öldürülmesi yönünde emir çıkarmıştı.

Peşindeki suikastçilere karşı tamamıyla yalnız olan John Wick, yardım için ünlü aktris Halle Berry'nin canlandırdığı Sofia karakterine gidiyor. Fragmandaki görüntülerden Sofia ve John'un geçmişte bazı problemler yaşadığını anlıyoruz. Ancak her şeye rağmen ikili birlikte çalışıp yeraltı örgütüne karşı zorlu bir mücadele içerisine girecek.
John Wick: Chapter 3'ü önceki filmlerden tanıdığımız Chad Stahelski yönetecek. Filmin senarist koltuğunda da yine Derek Kolstad oturuyor. Filmde Keanu Reeves-Halle Berry ikilisine; Ian McShane, Lawrence Fishburne, Jason Mantzoukas, Hiroyuki Sanada ve Ruby Rose gibi isimler eşlik edecek.

Samuray kılıçları, ninjalar, saldırı köpekleri ve atlarıyla yine bizleri aksiyona doyuracak gibi görünen John Wick: Chapter 3 - Parabellum, 16 Mayıs'ta vizyona girecek. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8994 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
john wick, john wick: chapter 3 – parabellum ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim