Anlık Bildirim

JBL Reflect Mini NC kablosuz kulaklıklar yenilikçilik ödülü aldı

CES 2021 sanal fuarında sahneye çıkan JBL Reflect Mini NC tam kablosuz kulaklıklar aktif gürültü engelleme ve uzun kullanım süreleri ile sınıfında farklılaşmaya çalışıyor.

JBL Reflect Mini NC kablosuz kulaklıklar yenilikçilik ödülü aldı Tam Boyutta Gör

Uzun süredir tam kablosuz kulaklık pazarına iddialı ürünler süren JBL; CES 2021 fuarını da es geçmedi. Firma yenilikçilik ödülünü kazanan JBL Reflect Mini NC tam kablosuz kulaklıklarını duyurdu.

JBL Reflect Mini NC özellikleri ve fiyatı

JBL Reflect Mini NC modeli seride aktif gürültü engelleme sunan ilk kulaklık olarak öne çıkıyor. Mikrofonlar üzerinden algılama yaparak gürültüyü engelleyebilen kulaklık modeli Smart Ambient özelliği ile de dış ortam seslerini kulağa verebiliyor.

6mm dinamik sürücüler barındıran ürün JBL Signature Sound teknolojisi ile ses kalitesini arttırıyor. IPX7 ile terlemelere karşı dayanıklı olan gövdenin dokunmatik yüzeyinden ses kontrolü yapılabiliyor.

Kulaklık parçaları ayrı ayrı çağrı veya müzik dinleme için kullanılabiliyor. Tek şarj ile 7 saate kadar kullanım sunan kulaklıklar kutusu ile 14 saat daha ekstra süre kazanıyor. Kutudan çıkardığınız anda telefon ile eşleşme sağlanıyor. JBL Reflect Mini NC tam kablosuz kulaklık 150$ fiyat etiketi ile Bahar aylarında satışa çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim