Anlık Bildirim

İşte Windows 10'un yeni Başlat menüsü

Windows 10'daki Başlat menüsü yakında yeni bir görünüme kavuşacak. Microsoft, yeni Başlat menüsünün tasarımını gözler öne seren bir video yayınladı.

İşte Windows 10'un yeni Başlat menüsü Tam Boyutta Gör

Microsoft, önümüzdeki dönemlerde Windows 10 işletim sisteminde hayata geçirilecek değişiklikleri gösteren bir video paylaştı. Yayınlanan görüntüler yeni Başlat menüsü ve diğer kullanıcı arayüzü öğelerine yakından bakmamızı sağlıyor.

Yeni Başlat menüsünün öncekinden daha şık ve sade göründüğünü söyleyebiliriz. Hava Durumu, Posta ve Fotoğraflar gibi canlı karolar hala varlığını sürdürüyor. Ayrıca yenilenen uygulama simgelerinin de menüdeki yerini aldığını görüyoruz.

Yeni Başlat menüsü ne zaman kullanıma sunulacak?

Windows 10'daki Başlat menüsü hem Akıcı Tasarım (Fluent Design) hem de yuvarlatılmış köşelerle artık daha modern bir görünüm sunacak. Yenilenen bu masaüstü deneyiminin ne zaman kullanıma sunulacağı ise hala bilinmiyor.

Microsoft bu konuda hiçbir şey açıklamadı ancak söz konusu arayüz değişikliklerinin yıl sonuna doğru işletim sisteminin önizleme sürümüne aktarılması bekleniyor. Son kullanıcılara yansıması için muhtemelen 2021'in ilk güncellemesine kadar beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25696 kez okundu.
35 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10, başlat menüsü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim