Anlık Bildirim

İşte karşınızda çentikli tasarımın yeni temsilcisi LG G7 ThinQ

LG tarafından 2 Mayıs tarihinde tanıtılacak LG G7 ThinQ modelini her açıdan gösteren yeni bir görsel yayınlandı. Çentikli ekrana sahip cihazda çift kamera ve Google Assistant'a özel bir buton var.
Bazen tek bir telefonla ilgili -ta ki resmen tanıtılana kadarsayısız sızıntının ortaya çıktığını görürüz. Bu durum defalarca basına sızdırılan LG G7 ThinQ için de geçerli. Güney Koreli şirket tarafından onaylanan amiral gemisinin oldukça net bir görseli yayınlandı.
En son sızıntı cihazı her açıdan gösterse de bilmediğimiz herhangi bir detay yok. Akıllı telefonun ekranında, neredeyse tüm yeni telefonlarda olduğu gibi büyük bir çentik var. Ayrıca sol kısmında Google Assistant'a ayrılmış ekstra bir buton yer alırken çift kamera, kulaklık girişi ve metal çerçeveye sahip olduğunu görüyoruz.

LG G7 ThinQ ne zaman tanıtılacak?

LG yeni amiral gemisini 2 Mayıs'ta New York ve 3 Mayıs'ta Seul'de düzenleyeceği etkinliklerde tanıtacak. Muhtemelen lansmandan önce akıllı telefonla ilgili birkaç sızıntı daha göreceğiz. Peki LG'nin yeni cihazı sizi heyecanlandırdı mı? Çentikli tasarımın yeni temsilcisi hakkındaki yorumlarınızı bizimle ve okuyucularımızla paylaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5864 kez okundu.
33 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim