Anlık Bildirim

İşte karşınızda Xiaomi Redmi 6 Pro kamera çekim örnekleri

Tanıtımına az bir süre kalan Xiaomi Redmi 6 Pro'nun kamera çekim örnekleri internete düştü. Xiaomi Redmi 6 Pro'nun teknik detaylarıyla birlikte kamera örneklerine haberimizden ulaşabilirsiniz.
25 Haziran günü Xiaomi Mi Pad 4 ile birlikte resmiyet kazanacak Redmi 6 Pro'nun kamerasıyla çekilmiş fotoğraflar paylaşıldı. Weibo'da ortaya çıkan Xiaomi Redmi 6 Pro kamera örneklerinde, telefonun portre çekim yeteneklerine dikkat çekiliyor.

Redmi 6 Pro özellikleri

Çentik tasarımının kendine yer bulduğu Redmi 6 Pro, 19: 9 ekran/görüntü oranına sahip 2280x1080 (FHD+) çözünürlüğünde 5.84 inç boyutundaki bir ekranla gelecek. Snapdragon 625 yonga seti ve 4GB kapasiteli RAM'den beslenecek Redmi 6 Pro'ya 4000 mAh kapasiteli bir batarya eşlik edecek. Android 8.1 Oreo işletim sistemi yüklü bir şekilde kutudan çıkacak Redmi 6 Pro, MIUI 9 kullanıcı ara birimi ile gelecek.
13+5 MP çözünürlüğünde AI özellikli çift arka kamera paketi bulunacak telefonun selfie kamerası ise 5 MP çözünürlüğünde olacak. Xiaomi Redmi 6 Pro; altın, pembe, kırmızı, siyah ve mavi renk seçenekleriyle birlikte 25 Haziran'da tanıtılacak.

Redmi 6 Pro kamera örnekleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10425 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, redmi 6 pro özellikleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim