Anlık Bildirim

İstanbul Maratonu için özel App Store sayfaları hazır

11 Kasım Pazar günü yapılacak İstanbul Maratonuna katılmayı düşünüyorsanız akıllı saatiniz size koçluk yapabilir. App Store etkinlik nedeniyle kullanıcılara özel sayfalar hazırladı.

Ülkemizde düzenlenen pek çok etkinlik için bugüne kadar farklı katalog sayfaları hazırlayan App Store, şimdi de İstanbul Maratonunu gündeme aldı. Hafta sonu koşulacak maraton için hem özel sayfalar hem de tavsiyeler var.

Bedenen ve zihnen hazırlanma

Bugün gerek amatör gerek profesyonel olsun spor yaparken en büyük yardımcılarınız akıllı telefonlar ve akıllı saatler haline geldi. Hassas sensörlerle yapılan ölçümler sonrasında sporcuya en verimli antrenman programları önerilebiliyor.

İstanbul Maratonu için profesyonel veya amatör olsun katılım sağlamak isteyenlere yönelik olarak Apple Watch bazı avantajlar sunuyor. Temponuzu korumanızı sağlayan takip özelliği, bir önceki kilometreyi tamlamama sürenizi gösteren periyodik hız, sakatlama riskinizi azaltacak bir dakikada adım sayınızı gösteren kadans özelliği bunlar arasında.

Ayrıca Walkie-Talkie uygulaması diğer ekip arkadaşlarına telefon aramalarından daha hızlı ve mesajdan daha kişisel mesajlar gönderebiliyor. Yine Apple Music ile çevrim içi veya kaydettiklerin arasından müzik dinleyebilirsin.

Son olarak Nike+Run Club rehberli koşu uygulamasından Fitwell’e, Sweaters’tan Meditasyon’a Apple Watch ya da iPhone üzerinden takip edebileceğiniz farklı uygulamalar için özel sayfalar da kullanıma sunuldu.

Gelecek maratona hazırlan

 Zihnini maratona hazırla

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim