Anlık Bildirim

İstanbul Film Festivali için özel Apple içerikleri hazırlandı

İstanbul Film Festivalinin sıkı takipçisiyseniz App Store üzerinde farklı içerikler sizi bekliyor. Uygulama, müzik ve film bölümlerinde özel seçkilere ulaşabilirsiniz.

Dün başlayan IKSV 37. İstanbul Film Festivali için Apple da içerik platformlarında özel bölümler açmaya başladı. App Store, Apple Music ve iTunes farklı kategorileri meraklılarına sunuyor.

Sanata özel içerik

App Store tarafında sinema meraklıları için Büyük Prodüksiyon adlı bir hikâye yayınlandı. Hikâyede basit ve güçlü video düzenleme uygulamaları ile eleştirmenlerden tam not alan filmlerin kalitesine ulaşabilmenin yollarını anlatılıyor. Videolara film havası katmak, onları büyüleyici efektler ile zenginleştirmek, stop motion animasyonlar yaratmak veya denge kurmak bunlar arasında. Ayrıca gerekli uygulamalar da listeleniyor.

Ayrıca App Store’da İlk Senaryonu Yaz adı altında bir bölüm de var. Amatör senaristlerin daha üretken olmalarını ve hayal ettikleri ilk senaryonu yazmaları için App Store’da bulunan çeşitli uygulamalara buradan ulaşmak mümkün.

Diğer taraftan Apple Music içerisinde 37. İstanbul Film Festivali’nin en dikkat çenen film müzikleri “İstanbul Film Festivali Hit’leri” olarak derlendi.

 iTunes Movie Store’da ise festivalde yer alan yönetmenlerin filmleri ve dünyaca ünlü festivallerden filmler “37. İstanbul Film Festivali” seçkisi ile izlenebilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim