Anlık Bildirim

İptal edilen StarCraft: Ghost oyununun videosu ortaya çıktı

StarCraft evreninde geçen ve birinci şahıs kamerasından oynanan Starcraft: Ghost oyunu iptal edildikten sonra yeniden ortaya çıktı. Oyun yarım kalmış bir geliştirme sürümü olarak elde edilmiş.

İptal edilen StarCraft: Ghost oyununun videosu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Blizzard’ın 2000’lerin başlarında geliştirmeye başladığı ancak bir türlü sonunu getiremediği ve iptal ettiği FPS oyunu StarCraft: Ghost’a ait bir oynanış videosu YouTube üzerinde paylaşıldı.

StarCraft: Ghost neler sunuyordu?

2002 yılında duyurulan StarCraft: Ghost oyunu FPS türündeydi ve Starcraft evrenini daha yakından tanıtmayı amaçlıyordu. StarCraft: Brood War sonrasında geçen hikayede Ghost adlı bir karakterin Terran’ların kurtulmasına yardım etmesi anlatılıyordu.

PS2, Xbox ve GameCube için geliştirilmeye başlanan oyunda işler istendiği gibi gitmedi. Sürekli erteleme alan oyundan uzun bir süre ses çıkmadı. 2014 yılında firma oyunu iptal ettiklerini doğrularken bunun yerine StarCraft Ghost: Nova adında bir roman piyasaya sürülmüştü.

YouTuber Leers Meneses ve Delso Bezerra bir Xbox geliştirme kitinden oyunun yarım kalmış sürümünü elde etmeyi başarmış. Bazı bölümlerin oynanamadığı ifade edilirken yine de fikir verebilecek kadar oynanabilir bölüm olduğu ifade ediliyor.

StarCraft: Ghost yapımının iptali biraz da diğer projelerin ağırlığı nedeniyle gerçekleşmiş olabilir. StarCraft 2 ve OverWatch gibi yapımların temelleri o dönemlerde atılmıştı. Muhtemelen Ghost projesine gerek kalmadığı düşünüldü.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim