Anlık Bildirim

İptal edilen LG Velvet 2 Pro, inceleme videosuyla ortaya çıktı

LG'nin mobil sektörden çekilmesiyle beraber iptal edilen LG Velvet 2 Pro, bir şirket çalışanının çektiği inceleme videosuyla ortaya çıktı. Telefon amiral gemisi seviyesinde dikkat çekiyor.

Güney Koreli teknoloji şirketi LG, yeniden yapılanma stratejisi kapsamında akıllı telefon pazarından çekilme kararı almıştı. Ay başında üretim bantlarını durduran marka, satışa sunmaya hazırlandığı fakat iptal edilen yeni modellerini çalışanlarına sattı. Bu kapsamda LG Velvet 2 Pro da şirket içerisinde satılan cihazlar arasında yer alıyor.

LG Velvet 2 Pro ilk kez görüntülendi

Bir LG çalışanının çektiği tahmin edilen inceleme videosu, LG Velvet 2 Pro modelini ilk kez canlı şekilde sergiliyor. Kısa bir kutu açılışıyla başlayan videoda telefonun ince bir kutuya sahip olduğu görülüyor. Şarj aleti ve kablolu kulaklık ise farklı bir kutuyla geliyor. Görünüşe göre LG, tıpkı rakiplerinin yaptığı gibi yeni telefonunun kutusundan şarj adaptörünü çıkarmayı hedefliyordu. Fakat şirket mobil operasyonlarını durdurunca bu fikir de iptal oldu.


LG Velvet 2 Pro, tasarım tarafında ise ilk modeldeki 3D Ark felsefesini koruyor. Bu alanda birkaç küçük değişikliğe sahip telefonun en büyük yeniliğini ise basınca duyarlı butonlar oluşturuyor. Dolayısıyla üstte bulunan güç butonu, yandaki iki ses butonu ve Google Asistan butonu dokunmatik tepkiler ile çalışıyor.

Telefonun arka yüzeyi cam ile kaplanırken, kameraları çevreleyen altın rengindeki halkalar da hoş bir detay katmış. 3.5 mm kulaklık girişi ise kaldırılarak yalnızca USB-C girişi sunuluyor.

İptal edilen LG Velvet 2 Pro, inceleme videosuyla ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

LG Velvet 2 Pro'nun özellikleri ise amiral gemisi performans vaat ediyor. 6.8 inç büyüklüğündeki Full HD+ P-OLED ekran, 120 Hz yenileme hızı sunuyor. Gücünü Qualcomm Snapdragon 888 işlemciden alan telefonda 8 GB RAM ve 128 GB depolama bulunuyor. Arkadaki üçlü kamera paketinde 64 MP çözünürlüklü Sony IMX sensör liderlik ederken, ultra geniş açı ve 3x telefoto kamera tamamlıyor.

4.500 mAh batarya, 25W hızlı şarj desteği ve Android 11 işletim sistemi telefonun teknik özelliklerini tamamlıyor. Hiçbir zaman tüketicilerle buluşmayacak olan LG Velvet 2 Pro'nun üretim bantlarından çıkan 3.000 örneğinin şirket çalışanlarına 176 dolar gibi çok uygun bir fiyattan satıldığını belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim