Anlık Bildirim

iPhone 9 için geri sayım başladı: Tanıtım Mart ayının ortasında olabilir

İsabetli sızıntılarıyla tanınan Evan Blass'a göre, iPhone SE'nin devam modeli niteliğinde olacak iPhone 9, Mart ayının ortasında tanıtılacak. Daha önceki sızıntılar da benzer bir tarihi işaret ediyor.

iphone se 2 ne zaman çıkacak Tam Boyutta Gör

Takvimlerin Mart ayına yaklaşmasıyla birlikte, iPhone 9 ya da iPhone SE 2 olarak adlandırılması beklenen küçük ekranlı iPhone modeli ile ilgili sızıntıların sayısı da bir hayli arttı. Zira bugüne kadar sızdırılan bilgiler, iPhone 9/iPhone SE 2'nin Mart ayında tanıtılacağı yönündeydi. 

iPhone 9'un tanıtım tarihiyle ilgili bir iddia da isabetli sızıntılarıyla tanınan Evan Blass'dan geldi. Blass, iPhone 9'un Mart ayı ortasında tanıtılacağını düşünüyor.

iPhone 9/iPhone SE 2 nasıl olacak?

Tasarımsal olarak büyük ölçüde iPhone 8'e benzemesi beklenen yeni iPhone modelinin, 4.7 inç büyüklüğündeki LCD ekran üzerine kurulması bekleniyor. Donanım tarafının A13 Bionic işlemci, 3 GB RAM ve 64/128 GB depolama birimi ile güçlendirileceği söylenen telefonun, 12 MP çözünürlüğünde arka ve 7 MP çözünürlüğünde de ön kameraya ev sahipliği yapacağı konuşuluyor. 

Kırmızı, gümüş ve uzay grisi renk opsiyonlarıyla gelmesi beklenen iPhone 9/iPhone SE 2'nin başlangıç fiyatının 399 dolar olacağı bildiriliyor. 

iphone se 2 ne zaman çıkacak Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15497 kez okundu.
52 kişi, toplam 60 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 9, iphone se 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim