Anlık Bildirim

iPhone 9 ve yeni iPad Pro'nun tanıtım tarihi belli oldu

Apple'ın piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni uygun fiyatlı iPhone'un ne zaman tanıtılacağı belli oldu. Şirket iPhone 9'un yanında üç arka kamera ile donatılmış yeni iPad Pro'yu da duyuracak.

iPhone 9 ve yeni iPad Pro'nun tanıtım tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Tedarik zincirinden gelen son bilgilere göre Apple, yeni donanım ürünlerini sergileyeceği geleneksel bahar konferansını iptal etmeyecek.

Cupertinolu şirket kısa süre önce, Çin'deki koronavirüs salgınının iPhone sevkiyatlarını olumsuz etkilemesi nedeniyle, Mart çeyreğinde ciro hedefine ulaşmayı beklemediğini duyuran bir basın bildirisi yayınladı.

Ancak analistler koronavirüs salgınıyla ilgili durumunun az çok düzeleceği Nisan ayı ile birlikte Apple'ın işlerinin de iyiye gideceğine inanıyor.

iPhone 9 ve yeni iPad Pro'nun tanıtım tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Lansman tarihi netleşti

Görünüşe bakılırsa şirket bahar konferansında sadece iPhone 9'u (veya iPhone SE 2) tanıtmayacak. Apple'ın aynı etkinlikte, yeni iPad Pro tablet ve 13 inç MacBook Pro dizüstü bilgisayarını da duyuracağı bildiriliyor.

Zaten uzunca bir süredir üç arka kamera ile donatılmış yeni iPad Pro'nun 2020'nin ilk yarısında piyasaya sürüleceği söyleniyordu.

Son verilere göre şirket bahar konferansını 31 Mart'ta gerçekleştirecek. Merakla beklenen yeni Apple ürünleri ise 3 Nisan 2020’de satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10147 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim