Anlık Bildirim

iPhone 8 üretimi sona eriyor

iPhone X konseptinden hoşlanmayanlar için iyi bir alternatif olan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus üretimi duruyor. Artık rafta kalan son ürünler ve ikinci el ürünler kalmış durumda.

iPhone 8 üretimi sona eriyor Tam Boyutta Gör

Yenilenmiş donanımı ile daha iddialı olacak iPhone SE 2020 modelini piyasaya süren Apple, satışların baltalanmaması adına halen popüler modellerin başında gelen iPhone 8 serisinin üretimini durduruyor.

iPhone 8 dönemi sona erdi

Apple’ın bir önceki metal kasa ve Touch ID tasarımının son örnekleri olan iPhone 8 serisi halen popüler modeller arasındaydı. iPhone X ile başlayan çerçevesiz tasarım konseptinden hoşlanmayanlar için iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri iyi birer alternatif oluyordu.

Haliyle iPhone SE 2020 modelinin satışlarını baltalayacak olan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus üretimi de sona ermiş oldu. 2017 Eylül ayından bu yana satışta olan bu iki model 2.5 yılın ardından rafa kalkmış oldu.

Apple’ın kararında sürpriz olan ise 5.5 inçlik iPhone 8 Plus modelinin de üretiminin sonlanmış olması. Normalde 4.7 inçlik iPhone 8 modeli iPhone SE 2020 modelinin rakibiydi. iPhone 8 Plus modelinin de kaldırılması iPhone SE Plus iddialarını doğrular nitelikte. Apple’ın yakın dönemde A13 Bionic işlemcili ve çift kameralı 5.5 inçlik iPhone SE Plus modelini piyasaya süreeceği bir süredir dile getiriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim