Anlık Bildirim

iPhone 15 etkinliği öncesi Apple Watch Series 9'un yeni kordonu sızdırıldı!

Apple, 12 Eylül Wonderlust etkinliğinde iPhone 15 modellerinin yanında yeni Apple Watch'ları tanıtacak. Tanıtım etkinliği öncesi Apple Watch Series 9'un FineWoven kordonu sızdırıldı.
apple watch series 9 finewoven kordon Tam Boyutta Gör
Apple, iPhone 15’in yanı sıra yeni Apple Watch modellerinde deri yerine yapay malzemelerden yapılmış yepyeni aksesuar sunacak. Apple Watch Series 9 ile gelecek yeni kordonlardan biri Wonderlust etkinliği öncesinde sızdırıldı.

Apple Watch Series 9 "FineWoven" kordon nasıl olacak?

Apple’ın Wonderlust özel etkinliğine saatler kaldı ve Apple Watch Series 9’un yanı sıra yeni iPhone 15 modelleri çıkacak. Lansmanın bir parçası olarak Apple’ın yeni saat kordonları dahil olmak üzere yen aksesuarları da piyasaya sürmesi bekleniyor. Etkinlik öncesinde Apple Watch Link Magnetic Strap, saate ve bile takılı hale görüntülendi.

Kayışın geri dönüştürülebilir naylon ve polyesterden yapıldığı iddia ediliyor ve görüldüğü üzere dimi örgü desenli. Kayışın tamamen su geçirmez olmadığı, sıçramaya karşı dayanıklı bir kaplamaya sahip olduğu da belirtiliyor.

Apple Watch için yeni FineWoven kordonların altı renk seçeneği olacak ancak başlangıçta yalnızca üç renk satışa çıkacak. Apple, iPhone 15’ler için de FineWoven adı altında suni deri malzemeden yapılmış kılıflarını piyasaya sürecek. Yeni kılıf ve kordonların çıkmasıyla birlikte Hermes deri aksesuarları da yavaş yavaş satıştan kaldırılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim