Anlık Bildirim

iPhone 15 Pro, iki yeni renk seçeneğiyle gelecek

Apple, iPhone 15 Pro modellerinde paslanmaz çelik yerine titanyum tasarım kullanacak. Peki, iPhone 15 Pro Max renk seçenekleri neler olacak?                     
iphone 15 pro renkleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’in renk seçenekleri ortaya çıktı. Apple’ın iPhone 15 Pro modelleriyle birlikte altın renk seçeneğini kaldıracağı söyleniyor. Peki, iPhone 15 Pro hangi renklerle satışa sunulacak?

iPhone 15 Pro renk seçenekleri

iphone 15 pro titan grisi rengi Tam Boyutta Gör
iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max, yeni gri renk ile gelecek. Altının yerine gelen gri, "titanyum grisi" olarak pazarlanabilir. Titan gri renginin gümüş/beyazdan daha koyu, uzay siyahı/grafitten daha açık görüneceği söyleniyor. Altının yerini alan titan grisine ek olarak iPhone 14 Pro ile tanıtılan derin mor rengin yerini de koyu mavi alacak. Gümüş, uzay grisi diğer renk seçenekleri arasında olacak.

Apple, iPhone Pro serisinde her sene özel bir renk kullanıyor. Gece Yeşili, Pasifik Mavisi, Sierra Mavisi, Derin Mor, şimdiye kadar gördüğümüz renk seçenekleri. Merakla beklenen iPhone 15 Pro Max’in özel renginin titanyum kaplamalı koyu mavi olacağı söyleniyor.

iPhone 15 ne zaman tanıtılacak?

Apple’ın iPhone 15 serisini 12 Eylül’de tanıtması bekleniyor. Apple’ın 29 Ağustos - 5 Eylül arası etkinliği resmî olarak duyurması bekleniyor.

Kaynakça https://9to5mac.com/2023/08/24/titan-gray-iphone-15-pro/ https://www.macrumors.com/2023/08/24/apple-iphone-15-pro-colors/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim