Anlık Bildirim

iPhone 12 Pro'daki LIDAR teknolojisi, boy ölçmek için kullanılabiliyor

iPhone 12 Pro modellerine entegre edilmiş olan LIDAR teknolojisi, gelişmiş artırılmış gerçeklik deneyimlerinin yanı sıra, boy ölçümü için de kullanılabilecek.

iPhone 12 Pro'daki LIDAR teknolojisi, boy ölçmek için kullanılabiliyor Tam Boyutta Gör

Son yıllarda Apple, iPhone'un daha fazla AR özelliğine sahip olmasından dolayı, kullanıcıların masa, dolap vb. gibi bir nesnenin boyutlarını ölçmesine olanak tanıyan Measure adlı bir uygulama geliştirdi. Uygulama buna paralel olarak LIDAR teknolojisinin iPhone 12 Pro serisine gelmesiyle birlikte, artık nesnelerin yanı sıra insanların boyunu ölçmek için de kullanılabiliyor.

iPhone 12 Pro modellerine özel

Kısa süre önce uygulamaya yeni bir özellik eklendi ve artık tüm kullanıcılar telefonlarının kamerasını bir kişiye doğrultarak, o kişi ister ayakta, ister oturuyor olsun, LIDAR tarayıcı sayesinde boylarını ölçebiliyorlar. Measure uygulaması artık vizörde bir kişiyi algıladığında, yerden, başının, şapkasının veya saçının tepesine kadar olan alanı tarayarak o kişinin boyunu otomatik olarak ölçme özelliğine sahip.

iPhone 12 Pro'daki LIDAR teknolojisi, boy ölçmek için kullanılabiliyor Tam Boyutta Gör

Kullanıcılar ayrıca ölçümlerle ilgili olarak anlık görüntü alabilecek ve başka bir kişiye gönderebilecekler. Bu özellik, yakın zamanda piyasaya sürülen iPhone 12 Pro ve Kasım ayı için planlanan iPhone 12 Pro Max dahil olmak üzere iPhone 12 Pro modellerine özel gibi görünüyor. Ayrıca bu özellik, LIDAR teknolojisini alan ilk Apple ürünleri olan 2020 iPad Pro sahiplerine de sunulacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8082 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 12 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim