Anlık Bildirim

iPhone 12'nin uygun fiyatlı 4G versiyonu da yolda

Wedbush Securities'in yeni raporuna göre Apple, iPhone 12'nin sadece 4G bağlantısını destekleyen daha uygun fiyatlı bir modelini de çıkaracak. İşte iPhone 12 4G'nin çıkış tarihi ve fiyatı.

iPhone 12'nin uygun fiyatlı 4G versiyonu da yolda Tam Boyutta Gör

Wedbush Securities analistlerine göre Apple dört değil tam beş iPhone 12 modeli çıkaracak. Beşinci model olarak yalnızca 4G bağlantısını destekleyen düşük maliyetli bir versiyondan bahsediyoruz.

Analistlere göre şirket başlangıçta 4G ve 5G'li modelleri aynı anda piyasaya sürmeyi düşünüyordu ancak daha sonra bu planlarını değiştirdi. Alınan son karar iPhone 12 4G'nin daha sonra satışa sunulması yönünde.

iPhone 12'nin uygun fiyatlı 4G versiyonu da yolda Tam Boyutta Gör

Çıkış tarihi 2021 Şubat

Akıllı telefonun duyurusu muhtemelen 2021'in Şubat ayında yapılacak. Fiyat etiketinin ise 800 dolar olacağı gelen haberler arasında. Uzmanlar, Apple'ın satışları artırmak için giderek daha uygun fiyatlı akıllı telefonlara odaklandığını düşünüyor.

Şirket sonbaharda dört farklı iPhone 12'nin tanıtılacağı bir etkinlik düzenleyecek. Lansman kapsamında 5.4 ve 6.1 inç ekranlı iki iPhone 12'nin yanı sıra 6.1 ve 6.7 inç ekranlı iki iPhone 12 Pro'nun duyurulması bekleniyor. Akıllı telefonların tümü 5G bağlantısını destekleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim