Anlık Bildirim

iPhone 12'nin çıkışı Kasım sonunu bulabilir

Yayınlanan yeni bir rapora göre iPhone 12 serisinin lansmanı en az iki ay ertelenecek. Apple'ın yeni nesil telefonlarının ancak Kasım sonunda piyasaya sürülebileceği bildiriliyor.

iPhone 12'nin çıkışı Kasım sonunu bulabilir Tam Boyutta Gör

Cowen yatırım bankasının yeni tahminine göre, iPhone 12 serisinin lansmanı en az iki ay ertelenecek. Apple'ın yeni telefonlarını herkesin beklediği gibi Eylül ayında değil de ancak Kasım sonunda piyasaya sürebileceği bildiriliyor.

Aynı kaynaktan gelen önceki raporlar, devam eden koronavirüs pandemisi nedeniyle seri üretimin bir ay erteleneceğini bildiriyordu. Yeni rapor ikinci çeyrekte 35 milyon yeni iPhone üretileceğini, yani geçen yılın aynı dönemine göre %13'lük bir düşüş olacağını da öngörüyor.

iPhone 12'nin çıkışı Kasım sonunu bulabilir Tam Boyutta Gör

iPhone 12 fiyat tahminleri

Daha önce giriş seviyesi 5.4 inç iPhone 12'nin 649 veya 699 dolar fiyat etiketi taşıyacağına yönelik bilgiler gelmişti. Benzer özelliklere sahip 6.1 inçlik iPhone 12 ise 749 ila 799 dolar arasında bir fiyatla satışa sunulacak.

Buna ek olarak 6.1 inç ekranlı iPhone 12 Pro'nun 999 dolar, 6.7 inç iPhone 12 Pro Max'in ise 1.099 dolar fiyatla çıkış yapacağı söyleniyor. Apple A14 Bionic işlemciyle güçlendirilecek iPhone 12 serisi 5G bağlantı desteğiyle piyasaya sürülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5989 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 12 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim