Anlık Bildirim

iPad için Instagram uygulaması vakitsizlikten(!) geliştirilemiyor

Instagram patronu Adam Mosseri ısrarlı soruların geldiği iPad için Instagram versiyonuna yönelik olarak vakit ayırabilecek kadar önceliğinin olmadığı cevabını verdi.

iPad için Instagram uygulaması vakitsizlikten(!) geliştirilemiyor Tam Boyutta Gör

Bir milyarı aşan aktif kullanıcı sayısıyla en büyük sosyal ağlardan birisi haline gelen Instagram yayın hayatına iOS platformuna özel bir uygulama olarak başlamıştı. Bugün ise iPad için özel bir uygulama olmaması tepki çekiyor.

Vakit yok

2010 yılında iOS özelinde bir fotoğraf paylaşım uygulaması olarak yayın hayatına başlayan Instagram uzun bir süre de böyle kaldı. Ancak 2012 ortalarında Android uygulaması indirmeye sunulabilmişti. Şimdi Android tabletler ve PC için de Instagram uygulaması bulunuyor.

Instagram patronu Adam Mosseri’ye kullanıcılar sık sık neden bir iPad uygulaması geliştirilmediğini soruyordu. Mosseri nihayet bu sorulara bir açıklık getirdi ancak ilginç bir cevap ile. Mosseri çok kalabalık bir kitleye hitap ettiklerini ve vakitlerini öncelikli projelere ayırmak zorunda olduklarını, Instagram iPad uygulamasının öncelikli olmadığını dile getirdi.

Bu cevap elbette bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı zira 400 civarında çalışanı olan Instagram geliştirme ekibinin vaktinin olmaması oldukça garip. Bununla birlikte katlanabilir ve çift ekranlı telefon konseptleri çoğaldıkça iPad için Instagram uygulamasına umut ışığı doğabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5597 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, adam mosseri ve
2 etiket daha instagram ipad Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim