Anlık Bildirim

iPad'deki Apple Store uygulaması güncellendi: Hızlı erişim için kenar çubuğu geldi

Yayınlanan son güncelleme ile iPad'lerdeki Apple Store uygulaması, kullanıcıların uygulamada gezinmesini kolaylaştıracak şekilde yeni bir kenar çubuğuna kavuştu.

İPad için Apple Store uygulaması yeni görünüme kavuştu Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Apple, Apple Store'un iPad uygulaması için yayınladığı bir güncelleme ile uygulamayı yeniden tasarlanmış bir kullanıcı arayüzüne kavuşturdu. Yeni tasarım ile uygulamaya ekranın sol tarafında yer alan bir kenar çubuğu eklendi.

iPadOS için Apple Store uygulamasında yeni görünüm

Yeniden tasarlanan Apple Store uygulaması artık hem dikey hem de yatay modda sol tarafında bulunan bir kenar çubuğu sayesinde belirli alışveriş bölümlerine hızlı erişim sağlıyor.

Kenar çubuğunda hızlıca erişebilmek için Oturumlar, Sizin İçin sayfası, Arama, Çanta ve Son Siparişler düğmeleri yer alıyor. Ayrıca kenar çubuğu gizlenebiliyor bu sayede kullanmaya gerek olmayan zamanlarda ekranda görünmüyor.

Yeniden tasarımın yanı sıra şirket, kullanıcıların temel bilgilerden üretken kalmanın yollarına kadar öğrenmelerine yardımcı olacak sanal Today at Apple oturumları için destek sunuyor. Ayrıca güncelleme ile kullanıcılar, iPad için alışveriş yaparken sorunsuz bir şekilde klavye veya Apple Pencil ekleyebilecek.

Apple Store Apple Store Apple Store Apple Store Shopping Ücretsiz 96,8 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim