Anlık Bildirim

iPad için Adobe Photoshop uygulaması sonunda yayınlandı

Adobe sonunda iPad için Adobe Photoshop uygulamasını resmen yayınladı. Mobil uygulama ile PSD dosyaları üzerinde düzenleme yapılabildiği gibi katmanlarla da çalışılabiliyor.

iPad için Adobe Photoshop uygulaması sonunda yayınlandı Tam Boyutta Gör

iPad kullanıcılarının en çok beklediği uygulamalardan biri olan Adobe Photoshop sonunda resmi olarak indirmeye sunuldu. Kullanıcılar uygulamayı indirip 30 gün boyunca ücretsiz olarak kullanılabilecekler. Ancak daha sonra kullanmaya devam edebilmeleri için Creative Cloud aboneliği gerekecek.

Adobe henüz fiyatlandırma konusunda bir bilgi vermedi. Apple Pencil desteği sunan uygulama aynı zamanda PSD dosyaları üzerinde düzenleme yapılmasına izin veriyor. Ayrıca katmanlarla çalışmayı da mümkün kıldığını belirtelim.

iPad için Adobe Photoshop uygulaması sonunda yayınlandı Tam Boyutta Gör

Bulut senkronizasyonu sunuyor

Şirket Photoshop'un iPad sürümünde ilk etapta belli başlı temel özelliklerin sunulduğunu, zamanla daha fazla özellik ekleneceğini söylüyor. Adobe Photoshop'u destekleyen modeller şu şekilde:

  • iPad Pro (Tüm modeller)
  • iPad 5. Nesil (2017)
  • iPad Mini 4
  • iPad Air 2

Kullanıcılar dosyalarını buluta kaydedip daha sonra masaüstünde çalışmaya devam edebilecekler. Adobe Photoshop'u buradaki bağlantıya tıklayarak ücretsiz olarak App Store üzerinden iPad'inize indirebilirsiniz. Uygulamanın çalışabilmesi için iOS 13.1 veya üstü gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim