Anlık Bildirim

iOS 18, iPhone'lara özelleştirilebilir yeni ana ekran getiriyor

Apple'ın iOS 18 güncellemesiyle iPhone'ların ana ekranını yenilemesi bekleniyor. iOS kullanıcıları yeni ana ekran üzerinde daha fazla özelleştirme imkanına da sahip olacak.
ios 18 daha özelleştirilebilir yeni ana ekran Tam Boyutta Gör
Yapay zeka odaklı iOS 18’in şimdiye kadarki en büyük güncelleme olacağı söyleniyor. iOS 18 ile gelecek yeniliklerden biri de yenilenen özelleştirilebilir ana ekran olacak. İşte detaylar:

Bloomberg’den Mark Gurman, iOS 18 güncellemesiyle birlikte iPhone’lar daha özelleştirilebilir bir ana ekrana sahip olacak. Kullanıcılar, simgeleri daha özgür bir şekilde düzenleyebilecek. Örneğin; uygulama simgeleri arasında sütunlar, satırlar ve boşluklar oluşturmak mümkün olacak. Ana ekranı özelleştirmek, Kestirmeler ve Widgetsmith gibi uygulamalarla boş uygulama simgeleri oluşturmak mümkün ancak Apple’ın kendi özelleştirme seçenekleri daha kullanışlı olacaktır.

Apple, iPhone kullanıcılarına iOS 16’dan bu yana kilit ekranını özelleştirme imkanı veriyor. iOS 18 ile aynı özelleştirmenin ana ekrana taşınması bekleniyor. Ana ekran için ek özelleştirme seçeneklerinin sunulmasıyla yıllar sonra iPhone’lara gelen en büyük ana ekran yenilemesi olacak.

iOS 18 ne zaman tanıtılacak?

iOS 18 özellikleri, geçmiş iOS sürümleri gibi Haziran ayında gerçekleşecek WWDC etkinliğinde tanıtılacak. iPhone 16 serisinin tanıtılması birlikte iOS 18 geliştirici betası sunulacak ve geliştirici hesabına sahip olmayanlar da iOS 18 ile gelen yenilikleri test etmeye başlayabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7659 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ios 18, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim