Anlık Bildirim

iOS 17'de yeni sorun: Bazı iPhone'lar geceleri otomatik kapanıyor!

Yalnızca iPhone 15 serisi değil, iOS 17 güncellemeleri de birtakım sorunlar yaşatıyor. Son olarak, bazı kullanıcılar telefonlarının gece otomatik olarak kapanıp açıldığını dile getiriyor.
iphone gece otomatik kapanıyor ios 17 Tam Boyutta Gör
Bazı iPhone modelleri geceleri otomatik olarak kapanıyor. Alarm ve diğer iPhone özelliklerini kesintiye uğratan sorun, iOS 17 son sürümünü çalıştıran cihazlarda da yaşanıyor.

Bazı iPhone'ları etkiliyor

Konuya ilişkin olarak gerek sosyal medya platformlarında gerekse de Apple destek forumunda birçok şikayet söz konusu. Bir kullanıcı iki ayrı kurduğu alarmın çalmadığından şikayetçi oldu. Başka birkaç kullanıcı benzer sorunları yaşadıklarını dile getirdi ve sorunun iPhone’un geceleri kapanmasıyla bağlantılı olabileceği ortaya çıktı. Pil ayarlarını kontrol edip gece boyunca kesinti olup olmadığına bakmak gerekiyor.

iOS 17'nin son sürümünde de yaşanıyor

Bazı kullanıcılar da sabahları uyandıklarında şifrelerini girmek zorunda kaldıklarını, bunun da iPhone’un gece boyunca yeniden başlatıldığının veya kapandığının işareti olduğunu belirtti. Bir kullanıcı, iOS 17.0.3 yüklü iPhone 15 Pro Max cihazının kendiliğinden yeniden başladığını dile getirdi. Aynı sorun aynı iOS sürümünü çalıştıran iPhone 13 Mini’de de ortaya çıktı.

Kapanma sorunu iPhone 15 modelleriyle sınırlı olmadığı gibi tüm kullanıcıların da yaşadığı bir sorun değil. Şu an güncel iOS 17 sürümü iOS 17.0.3. Beta programına kayıt olanlar için güncel sürüm iOS 17.1.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4584 kez okundu.
23 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS 17, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim